dryck
smaker

Storkök

Ladda ner vår sortimentslista i pdf här »

 

Roberts måltidsdrycker – helt rätt i tiden

Viljan att prova nya smaker och andra typer av drycker är större än någonsin. Många restauranger satsar på måltidsdryck som alternativ till mjölk, vatten, lättöl och läskedrycker.
Roberts tillverkar och levererar måltidsdryck till restauranger inom både den offentliga sektorn och den privata sektorn.

I skolor upplevs måltidsdryck som lite ”lyxigare” än de traditionella dryckerna. Det är ett gott och prisvärt alternativ som kan ge besparingar för skolrestaurangen.
Alla våra måltidsdrycker är baserade på naturliga råvaror. Vårt sortiment och våra dryckesmaskiner utvecklas hela tiden för att möta nya trender, underlätta användning och skapa nytta för våra kunder och deras gäster.

Ett storkökskoncept som sparar tid och pengar

Ett väl utvecklat servicekoncept. Det är vad vi erbjuder våra storkökskunder.
Drycker och dryckesmaskiner är grunden.
Du kan servera alla våra måltidsdrycker (bag-in-box eller i dunk) på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Konceptet vänder sig till storkökskunder. På ett enkelt vis kan du erbjuda dina gäster ett alternativ till mjölk och vatten. Väljer du vårt osötade sortiment slår du samtidigt ett slag för att minimera socker- och fettintaget. En fråga som alltid är föremål för debatt. Roberts hjälper dig med installation, service och val av produkter.

 

Sköt om din dryckesmaskin – den mår bättre då

Du vet hur viktigt det är att vårda saker och ting. Dryckesmaskiner är inget undantag. De mår också bättre när de blir omskötta. Får tapprören rengjorda. Blir avtorkade. Får tillsyn med jämna mellanrum. Vissa saker räcker det med att du kontrollerar en gång i månaden, andra kräver tillsyn veckovis eller dagligdags. Ibland dyker det upp problem ändå. Då följer du vårt felsökningsschema så löser det sig.
Sköt om din dryckesmaskin – det tjänar du på.

Underhåll av dryckesmaskiner »

Felsökningsschema – Gör så här om din dryckesmaskin inte fungerar »


Service

David Olsson

070-493 54 97

Edhem Dzirlo

070-663 20 75